Blog

Welkom bij The Social Jam!

By  | 

Het is zo ver! The Social Jam is live!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen The Social Jam: Hiphop voor de nieuwe generatie!

The Social Jam is een Hiphop movement speciaal voor kinderen, tieners en iedereen die meer te weten wil komen over de Hiphop cultuur. Het uitgangspunt hierbij is de positieve, creatieve en innovatieve kracht van Hiphop omdat Hiphop veel méér is dan wat we zien in de hitlijsten.

Door middel van blogs, informatieve artikelen, reviews, filmpjes, interviews en tips probeer ik iedereen kennis te laten maken met deze creatieve, inspirerende cultuur en krijg ik je hopelijk net zo enthousiast als ik ben!

Ik was al een tijdje actief in het geven van cultuur lessen op scholen, workshops en kinderfeestjes en ik had ideeën voor een YouTube kanaal maar ik was nog op zoek naar een manier waarop ik alles kon verbinden. Tot het opeens allemaal samenviel: ik zou een website maken over Hiphop waarop ik niet alleen mijn kennis, maar ook mijn mening, ervaring en tips met jullie kon delen. En waarop jullie weer van alles aan mij kunnen laten zien, want daar ben ik ook heel benieuwd naar!

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met alle voorbereidingen; vormgeving, artikelen schrijven, foto’s maken, een team samenstellen, persberichten versturen, flyers maken…en toen was het aftellen!

En dan is ie er eindelijk: een heuse website! Ik ben ontzettend trots en blij 🙂

Kijk alvast op de team pagina wie er allemaal aan de site meewerken.
Bij artikelen kun je lezen waar we allemaal over schrijven.

Laat ons weten wat je er van vind door een reactie te posten en vergeet ons niet te volgen op Facebook  en Instagram!

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@thesocialjam.nl.

Veel plezier op de site! Peace, Melissa.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *