Video

Baby Loves Hip Hop

By  | 

Met Hiphop kan je wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen, maar welke nummers laat je nou horen aan een kleuter, een peuter of zelfs een baby?

Het antwoord op die vraag is de Dino 5, een band die Hiphop muziek maakt met dinosauriërs als karakters speciaal voor kleintjes.

‘MC T-Rex’, ‘Tracy Triceratops’, ‘Billy Brontosaurus’, ‘Teo Pterodactyl’ en ‘DJ Stegosaurus’ zijn 5 dino’s die helemaal niet eng zijn en helemaal gek op Hiphop. Ze worden gespeeld door Prince Paul, Scratch, Wordsworht, Ladybug Mecca en Chali 2na.

dino 5

Op een leuke manier die jongen kinderen aanspreekt brengen ze muziek en raps met een educatief karakter, denk aan het A-B-C en tellen van 1 t/m 10. Ook is er een boodschap over het sluiten van vriendschap, het accepteren van verschillen en het niet beoordelen op uiterlijk. (I may be big and scary but I’m really pretty nice, when you see me, you got to think twice.)

Je kunt een cd bestellen, maar ook een luisterboek in rijm, dat tevens op Youtube te beluisteren is. (Let op, het is wel in het Engels.)

Op de website vind je ook een aantal gratis posters en kleurplaten.

Wij zijn fan!

dino5


1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *